U službi vašeg zdravlja

Provitalis d.o.o. je kao tradicionalno preduzeće, uspešno ne samo za visokovredne dodatke ishrani, već preuzima u celosti preduzetničku odgovornost za kompleksni i istovemeno efikasni menadžment u zdravstvu. Za naše klijente radimo u celom svetu.

Paleta izabranih vitamina i hranljivih preparata predstavlja najbolje od najboljeg. Svi preparati našeg ASLAN-asortimana u vezi su sa internacionalnim naučnim znanjem i nemačkom visokom proizvodnom tehnologijom za dobrobit vašeg zdravlja.

Vitamini su važni za život

Naziv "Vitamini" dao je Casimir Funke od reči vita koja označava život i dodatak amin. Danas svako zna, da na primer vitamini C i E, kao važni vezivači radikala, imaju značajan uticaj na zdravlje ili da je folna kiselina neprocenjiva za ravnomernu podelu ćelija. Ipak tako izgleda, da je čovek hiljade godina dugo ipak izlazio nekako na kraj, bez dodatnog snabdevanja vitaminima. Kako su mogle generacije čovečanstva u svoje doba da ostvare odlično zdravlje, bez da su tada čule nešto o vitaminima?

Odgovor leži na dohvat ruke: Dokle god su ljudi bili zadovoljni samo sa Prirodnim proizvodima, majka priroda ih je snabdevala sa dovoljnim količinama vitamina bez da ih je pitala. Kada je počeo da prosejava brašno, da proizvodi hranu u konzervama, da koristi smrznuto meso i da počne da upotrebljava mikrotalasne pećnice, čovek je uočio nedostatak vitamina. Danas obavezno potrošači usmeravaju pažnju na deficit u mineralima i vitaminima i saoodgovorno reaguju.

To pre svega važi za starije ljude, kod kojih je sposobnost preuzimanja vitamina smanjena za oko 15%. Njima su potrebne svakako veće količine vitamina, mineralnih materija i mikroelemenata, da bi svoje dnevne potrebe zadovoljili.

Proizvodi

Spektar odabranih vitamina i dodataka ishrani predstavlja najbolje od najboljeg. Svi Aslan-proizvodi su dobijeni zahvaljujući međunarodnim naučnim saznanjima i nemačkoj visokoj proizvodnoj tehnologiji u službi vašeg zdravlja.